51TmbrTch_J42_005fl_revised.jpg

utsolgt - utgående vare

Vi fører RadianceRail Express kompositt rekkverk. Rekkverket er vedlikeholdsfritt og vakkert i kompositt/pvc materiale. Det er massivt med en solid kompositt kjerne og et hardt ytre skall i pvc plast. Det gjør at rekkverket er stabilt, holdbart og holder seg vakkert år etter år uten noen form for behandling. Kun enkel rengjøring er nødvendig etter behov. 

 

Velg AZEK RadianceRail Express for et vedlikeholdsfritt og holdbart rekkverk uten beis og maling.

 

25 års garanti direkte fra produsent. 

 

RadianceRail Express

VEDLIKEHOLDSFRITT REKKVERK​ I KOMPOSITT

 

Egenskaper

 

Timbertech RadianceRail Express  i kompostt er et pent, vedlikeholdsfritt rekkverk med enkel montering. ​ 

 

  • Vakkert og vedlikeholdsfritt

  • Aldri mer skraping, oljing eller beising

  • Ingen råte, mugg eller groing

  • Ingen flassing, sprekker eller fliser

  • Søl og skitt vaskes enkelt av

  • Maksimal UV beskyttelse mot falming

  • Enkel montering

  • 25 års garanti

Belysning

Lys opp din terrasse! 

Lyset monteres enkelt i stolpehatten som en tilleggsmodul. 

Lysene seriekobles fra lys til lys der kablene føres skjult ned i stolpen, inn gjennom håndløper og til en transformater (selges separat) som kobles i stikkontakten.

Kan også ettermonteres for de som allerede har et ferdig rekkverk.

Radiance Rail Express Hvit.jpg
 

Montering

Monteringsmanual følger med i leveransen.

Timbertech RadianceRail Express monteres enkelt med vanlige verktøy og kan kappes og tilpasses etter behov. En nevenyttig person kan fint montere dette rekkverket selv. Standard høyde på rekkverket er 107cm og er godkjent for montering på terrasser og balkonger i høyden.

1) Planlegging

Bestem deg for hvilken avstand du ønsker mellom stolpene. Vanlig er ca. 1,2m eller 1,8m avstand mellom stolpene. Rekkverket har en standard høyde på 107 cm men høyden på rekkverket kan justeres ved å kutte lengden på spilene/balustere med f.eks 10 eller 20 cm. Rekkverket kan enkelt tilpasses uansett hva du velger.

2) Montering av stolpe

Før du starter med rekkverket må du kjøpe inn og montere 9x9 cm trestolper. Kjøpes på nærmeste byggevarehus. Disse skrus fast i bjelkelaget (110cm over terrasse ved standard høyde). Deretter tres kompositt stolpen over trestolpen. Merk at kompositt stolpen er 2.46m lang så den deles i to til ca samme høyde som trestolpen. Stolpen kan også brukes til søyler. Husk å tre over stolpeskjørt og stolpehatt før du fortsetter monteringen av rekkverket.

 

3) Montering av rekkverk

Rekkverket består av en pakke med under/overløper med lengde 1,82m eller 2,36 meter og en pakke med spiler/balustere. Braketter og pakninger følger også med i pakken. Under/overløper kan deles, kuttes og tilpasse enkelt mellom stolpene ved behov. For trapper har vi en egen trappemodul til formålet. 

Montering Standard

Montering Trapper